Barion Pixel

Új szállítási opciók! GLS csomagautoma és -pont

Szerző: | 2024. márc. 30. | Hírek

Örömmel jelentem, hogy mostantól még kényelmesebben juthattok hozzá a csodaszép fonalakhoz. Webáruházamban ugyanis elérhetővé vált a GLS csomagautomatába vagy csomagpontra kiszállítás opciója is.

Ne aggódj többé a csomagok átvétele miatt! Válaszd ki a legközelebbi GLS automatát vagy pontot és a neked megfelelő időben veheted át a fonalküldeményt. Egy rövid séta vagy egy kis kitérő és máris a kezedben lehet a fonalrendelés!

Gondold át, milyen új projektbe foghatsz az újabb fonalvásárlással! Friss fonalakkal és merész új ötletekkel indulhat a tavasz! A GLS segítségével pedig még könnyebben beszerezheted őket.

Nézz szét a webáruházban, és válogass kedvedre a színpompás fonalak között! Töltsd meg a kosarat és a pénztárnál válaszd a neked leginkább megfelelő GLS kiszállítási opciót.

Bővebb információt a szállítási lehetőségekkel és -díjakkal kapcsolatban a Gyakran ismételt kérdések között találhatsz. Ha mégis maradna bámilyen kérdésed Írj nekem!
Elsődleges célom, hogy minden vásárlóm elégedett legyen a termékekkel és a kiszolgálással, így számíthatsz rá, hogy mindent megteszek azért, hogy gyorsan és hatékonyan segítsek megoldani az esetleges problémákat vagy eloszlatni a felmerülő kételyeket.

Boldog fonalvásárlást és alkotást kívánok!

Körülnézek a termékek között