Barion Pixel

Úti varrótáska M

26 690 Ft

Cikkszám: PRY_612561 Kategóriák: , Márka:

Mérete: 45x30x50 cm
Teherbírás: 10 kg

Tökéletes táska a háztartási varró- és overlockgépek praktikus pormentes tároláshoz és szállításához. Természetesen ez magában foglalhat minden szükséges eszközt a kötéshez, a horgoláshoz és a varráshoz is.
A varrótáskák kialakítása feltűnően természetes - a bambusz fogantyúk világos színe tökéletes összhangban van az erős, klasszikus szürke vászonszövetekkel.
A szürke klasszikus árnyalatai és az anyagok természetes, meleg megjelenést kölcsönöznek a táskának. Az alsó részen található modern csíkok fokozzák a dizájnt, és különösen szemet gyönyörködtetővé teszik a táskát. A belső rekesz vízlepergető, és rendelkezik D-gyűrűvel a kulcskarikák számára. A kötő-, horgoló- vagy varró eszközök biztonságos szállításhoz, valamint az utazáshoz a táska egyszerű patenttel zárható. Ha hosszabb útra indulnánk vele a kényelmes pamut vállpánt nagyon hasznos lehet, de ha nincs rá szükségünk el is távolíthatjuk, hiszen karabínerrel van rögzítve a táskához. Ha kihajtja a megerősített táska alját és a reteszelő fogantyúkat, a Store & Travel táska szilárdan és stabilan állhat. A kiváló minőségű táska harmonikusan illeszkedik minden lakberendezési környezetbe.