Barion Pixel

Baby Pure Cotton 425 bordó

989 Ft

Szín

Összetétel

Súly

Hosszúság

Ajánlott kötőtűméret

Ajánlott horgolótű méret

Cikkszám: AN-BPC_000425 Kategória: Márka: ,

Az Anchor Baby Pure Cotton egy 100% Pamut tartalmú fonal, csodálatos, egyszínű pasztell színekben kapható. Hipoallergén és nyálálló tulajdonsága miatt biztonságos a csecsemőknek, érzékeny bőrűeknek és a család többi tagjának is tökéletes választás. Az Oeko-Tex Standard 100 tanúsítvány szerint mentes a tiltott azoszínezékektől, valamint a rákkeltő és allergén festékektől. Készíts belőle ruhaneműt, kiegészítőket vagy lakásdekorációt kicsiknek és nagyoknak egyaránt.
Egy gombolyag 50g = 165m. Kötéshez 3-as, horgoláshoz 3-as tű javasolt.

További információk

Szín

Összetétel

Súly

Hosszúság

Ajánlott kötőtűméret

Ajánlott horgolótű méret

Amennyiben szeretnél többet megtudni errõl a fonalcsaládról, akkor jó helyen jársz. Inspirálódj az általam összegyûjtött linkek sokszínû világából!

Minták a gyártótól

Egy-egy projekt elkészítéséhez a gyártó saját mintáit is használhatod, amit az oldalán tesz közzé, akár magyar nyelven is. Vannak fizetõs minták és találhatsz ingyenes mintát is. A projekt fonalszükségletét is egyes esetekben feltüntetik, választható mérettáblázat opcióval.

Raverly link

Projektek és minták elérhetõsége a Raverly közösségi horgoló- és kötõ oldalon. Nézd meg, hogy ebbõl a fonalcsaládból, mások mit készítettek már!