Barion Pixel

Crafty Fine 105 natural

1 755 Ft

Szín

Összetétel

Súly

Hosszúság

Ajánlott kötőtűméret

Ajánlott horgolótű méret

Cikkszám: AN-CYF_000105 Kategória: Márka: ,

Elfogyott

Ha szeretnéd, értesítünk amikor újra elérhető lesz:

Az Anchor Crafty Fine 100 % -ban újrahasznosított fonal, ezáltal teljesen környezetbarát és a fenntarthatóságot képviseli. A fonal kötélszerű, puha 3-rétegű sodrott zsinórból áll, kb. 3 mm vastag, ami azt jelenti, hogy nagyon könnyű vele dolgozni, tökéletes választás kezdőknek is és gyorsan elkészíthető projekteket kínál.
Csavart felépítésének köszönhetően az Anchor Crafty gyönyörűen koptatható is, hogy texturált rojtokat érjen el, így tökéletes a makraméhoz. Különösen jól alkalmazható lakberendezési projektekhez, mint példáül függő virágtartók, falikárpitok, asztali futók, asztali szőnyegek, terítők, alátétek, kulcstartók és egyéb projektek, de horgoláshoz, kötéshez és egyéb fonalból készült mesterségekhez is használható.
Divatos és természet ihlette árnyalatú színt kínál, növényi alapú festékekkel.
Mindig a lehető legmagasabb hőmérsékleten mosd, és használj nagy mennyiségű (legfeljebb 60ºC) vizet. Ne használj fehérítőt. Ne szárítsd szárítógépben. Fektetve szárítsd. Vasald magas hőmérsékleten.
Egy gombolyag 250g = 65m. Horgoláshoz 6-8-as tű javasolt.

További információk

Szín

Összetétel

Súly

Hosszúság

Ajánlott kötőtűméret

Ajánlott horgolótű méret

Amennyiben szeretnél többet megtudni erről a fonalcsaládról, akkor jó helyen jársz. Inspirálódj az általam összegyűjtött linkek sokszínű világából!

Minták a gyártótól

Egy-egy projekt elkészítéséhez a gyártó saját mintáit is használhatod, amit az oldalán tesz közzé, akár magyar nyelven is. Vannak fizetős minták és találhatsz ingyenes mintát is. A projekt fonalszükségletét is egyes esetekben feltüntetik.