Barion Pixel

Bella 619 korall

1 330 Ft

Szín

Összetétel

Súly

Hosszúság

Ajánlott kötőtűméret

Ajánlott horgolótű méret

Cikkszám: A-BEL_000619 Kategória: Márka: , ,
Kifutó termék, utolsó darabok!

Csak 3 maradt készleten

Az Alize Bella egy 100% Pamut tartalmú puha, egyszínű fonal, ideális baba ruhákhoz és érzékeny bőrű emberek számára. A fonal nem okoz allergiát, és bőrhöz érve rendkívül kellemes érzést nyújt. Fergeteges sokszínűségével és felhasználhatóságának köszönhetően személyes kedvencem lett ez a fonal. Őszi - tavaszi - nyári ruhák horgolására, ékszerek, kiegészítők, amigurumik, kendők, strandruhák, stólák, álomfogók, terítők készítésére is alkalmas.
Mivel személyes kedvencem ez a fonal, majdnem már mindenre kipróbáltam és sosem csalódtam benne. Horgoltam belőle szoknyát, toppot, angyalokat, harangot, karácsonyi csillagokat, amigurumit, felsőt, karácsonyfa díszeket, virágot, ékszert, díszpárna huzatot, terítőket… és sok minden mást tervezek még, imádok vele dolgozni.
Egy gombolyag 100g = 360m. Kötéshez 2-4-es, horgoláshoz 1-3-as tű javasolt.

További információk

Szín

Összetétel

Súly

Hosszúság

Ajánlott kötőtűméret

Ajánlott horgolótű méret

Amennyiben szeretnél többet megtudni errõl a fonalcsaládról, akkor jó helyen jársz. Inspirálódj az általam összegyûjtött linkek sokszínû világából!

Gyártó YouTube csatornája

A gyártó saját YouTube csatornáján is hozzáférhetsz különbözõ oktatóvideókhoz.

Raverly link

Projektek és minták elérhetõsége a Raverly közösségi horgoló- és kötõ oldalon. Nézd meg, hogy ebbõl a fonalcsaládból, mások mit készítettek már!

Gyártó Pinterest oldala

Projektek és minták elérhetõsége a gyártó Pinterest közösségi oldalán.

+