Barion Pixel

Catania 245 ánizs

700 Ft

Szín

Összetétel

Súly

Hosszúság

Ajánlott kötőtűméret

Ajánlott horgolótű méret

Cikkszám: SM-C_000245 Kategória: Márka: ,

A Schachenmayr Catania egy 100% Pamut tartalmú mercerizált, vékony, közel 100 gyönyörű, egyszínű színben elérhető fonal. Kötésre és horgolásra is kiváló. Remek választás nyári ruhadarabokhoz és szellős kiegészítőkhöz. Szinte bármit horgolhatsz belőle, hiszen univerzális fonal. Amiguruminak is tökéletes, kellemes vele dolgozni, a végeredmény viszont önmagáért beszél.
OEKO-TEX Standard 100 minősítéssel rendelkezik.
Egy gombolyag 50g = 125m. Kötéshez 2,5-3,5-ös, horgoláshoz 2,5-3,5-ös tű javasolt.

Fontos megjegyzés: A gyártó ajánlása szerint az elkészült ruhadarabot első alkalommal mosd 60 °C-on a szín kioldódásának megelőzése érdekében ezután a cimkén szereplő ajánlás szerinti 40 °C-on mosható!

További információk

Szín

Összetétel

Súly

Hosszúság

Ajánlott kötőtűméret

Ajánlott horgolótű méret

{"autoplay":"true","autoplay_speed":"3000","speed":"300","arrows":"true","dots":"true","rtl":"false"}

Amennyiben szeretnél többet megtudni errõl a fonalcsaládról, akkor jó helyen jársz. Inspirálódj az általam összegyûjtött linkek sokszínû világából!

Gyártó YouTube csatornája

A gyártó saját YouTube csatornáján is hozzáférhetsz különbözõ oktatóvideókhoz.

Minták a gyártótól

Egy-egy projekt elkészítéséhez a gyártó saját mintáit is használhatod, amit az oldalán tesz közzé, német és angol nyelven. Vannak fizetõs minták és találhatsz ingyenes mintát is. A projekt fonalszükségletét is egyes esetekben feltüntetik, választható mérettáblázat opcióval.

Raverly link

Projektek és minták elérhetõsége a Raverly közösségi horgoló- és kötõ oldalon. Nézd meg, hogy ebbõl a fonalcsaládból, mások mit készítettek már!

Gyártó Pinterest oldala

Projektek és minták elérhetõsége a gyártó Pinterest közösségi oldalán.