Barion Pixel

Luxury Velvet 90 egér melír

1 796 Ft

Szín

Összetétel

Súly

Hosszúság

Ajánlott kötőtűméret

Ajánlott horgolótű méret

Cikkszám: SM-LV_000090 Kategória: Márka: , ,

Csak 1 maradt készleten

A Schachenmayr Luxury Velvet egy 100% Poliészter tartalmú zseníliához hasonló plüss fonal, egyszínű színekben kapható. Tapintása olyannyira pihe-puha, ha egyszer megérintetted, mindig abba szeretnél burkolózni. Készíts belőle magadnak, családodnak, barátoknak pihe-puha sálat, sapkát, mellényt, pulcsit, kardigánt, köntöst, mamuszt vagy bármit ami csak eszedbe jut, mert ez a fonalcsalád a komfort érzetet hivatott emelni. Hűvösebb időkre takarókat, párnákat a kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Három éves kor alatt nem ajánlott!
Ezen felül tökéletes választás amigurumit horgolni belőle, így saját készítésű plüss kollekcióval büszkélkedhetsz és a fonal vastagsága lehetővé teszi a maxi figurák gyártását.
Egy gombolyag 100g = 75m. Kötéshez 6-os, horgoláshoz 6-os tű javasolt.

További információk

Szín

Összetétel

Súly

Hosszúság

Ajánlott kötőtűméret

Ajánlott horgolótű méret

{"autoplay":"true","autoplay_speed":"3000","speed":"300","arrows":"true","dots":"true","rtl":"false"}

Amennyiben szeretnél többet megtudni errõl a fonalcsaládról, akkor jó helyen jársz. Inspirálódj az általam összegyûjtött linkek sokszínû világából!

Gyártó YouTube csatornája

A gyártó saját YouTube csatornáján is hozzáférhetsz különbözõ oktatóvideókhoz.

Minták a gyártótól

Egy-egy projekt elkészítéséhez a gyártó saját mintáit is használhatod, amit az oldalán tesz közzé, német és angol nyelven. Vannak fizetõs minták és találhatsz ingyenes mintát is. A projekt fonalszükségletét is egyes esetekben feltüntetik, választható mérettáblázat opcióval.

Raverly link

Projektek és minták elérhetõsége a Raverly közösségi horgoló- és kötõ oldalon. Nézd meg, hogy ebbõl a fonalcsaládból, mások mit készítettek már!

Gyártó Pinterest oldala

Projektek és minták elérhetõsége a gyártó Pinterest közösségi oldalán.