Barion Pixel

Puffy Fine 90 terra

1 268 Ft

Szín

Összetétel

Súly

Hosszúság

Cikkszám: A-PUF_000090 Kategória: Márka: ,

Az Alize Puffy Fine egy 100% Mikropoliészter tartalmú, a Puffy vékonyabb, egyszínű, puha fonala, mely előre kialakított hurkokkal rendelkezik, nincs szükséged se horgoló, se kötőtűre, így ideális választás azoknak, akik szeretnének saját kézzel, szeretettel készíteni egy takarót, sálat, sapkát, szundikendőt, amigurumit, felhasználási területének csak a képzeleted szabhat határt... Csodálatos dolgokat tudsz belőle készíteni, amelynek tapintása olyannyira pihe-puha, ha egyszer megérintetted, mindig abba szeretnél burkolózni. Minden korosztály számára tökéletes. Tökéletes kikapcsolódás, ha egyedül szeretnéd elkészíteni, de gyermekeknek is önfeledt örömet nyújthat. Készíts belőle magadnak, családodnak, barátoknak pihe-puha ajándékot, ha egyszer elkezded alig bírod majd abbahagyni, saját tapasztalatból mondom.
Egy gombolyag 100g = 14,5m.

További információk

Szín

Összetétel

Súly

Hosszúság

{"autoplay":"true","autoplay_speed":"3000","speed":"300","arrows":"true","dots":"true","rtl":"false"}

Amennyiben szeretnél többet megtudni erről a fonalcsaládról, akkor jó helyen jársz. Inspirálódj az általam összegyűjtött linkek sokszínű világából!

Gyártó YouTube csatornája

A gyártó saját YouTube csatornáján is hozzáférhetsz különböző oktatóvideókhoz.

Raverly link

Projektek és minták elérhetősége a Raverly közösségi horgoló- és kötő oldalon. Nézd meg, hogy ebből a fonalcsaládból, mások mit készítettek már!

Gyártó Pinterest oldala

Projektek és minták elérhetősége a gyártó Pinterest közösségi oldalán.